Wat onze klanten over ons zeggen

Alles begint bij het verhaal. Of het nu voor een journalist of prospect is: je verkoopt wat hij nodig heeft of interessant vindt. De kwaliteit van een PR & communications agency ligt dus veeleer in story digging (en ook wel in copywriting) dan in het contactenboekje. Wij blijven soms graven tot we dat ene topverhaal of de juiste insteek hebben gevonden voor een medium of journalist. We werken immers zo veel mogelijk persoonlijk en haast op maat. Want in onze filosofie is een journalist óók een klant en we behandelen hen met evenveel TLC.

“Dankzij de teksten van Factivity kunnen wij onze doelgroepen beter bereiken. Hun professionele ondersteuning en positieve mindset is exact wat we nodig hebben in deze uitdagende tijden.”

logo-b-tonic

“Factivity ademt kwaliteit en toewijding uit. Hun passie voor taal weerspiegelt zich in de frisse woordkeuzes en originele manier waarop onze propositie gebracht wordt op onze website en via social media.”

logo-th

“Factivity heeft bijgedragen tot de succesvolle lancering van onze nieuwe communicatiecampagne. Een PR agency dat het volle vertrouwen verdient om je merkbekendheid naar een hoger niveau te tillen.”

Magnitude logo

“Voor de teksten van onze website gingen we in zee met de woordkunstenaars van Factivity.  De eerste versie van de teksten was er meteen boenk op.  De juiste toon, de juiste vibe, … Gewoon 10/10!”

logo-redmojo

“Ze leven zich in onze core business in en komen met out of the box voorstellen die ervoor zorgen dat wij voldoende gechallenged worden om zo top of mind te zijn bij onze klanten en prospecten.”

logo-th