PR

Regelmatig in de media

PR blijft ideaal om je boodschap bij een maximaal aantal geïnteresseerden te krijgen. De pers zorgt bovendien voor extra geloofwaardigheid. Journalisten kunnen wel iets met de talloze interessante verhalen van jouw onderneming. Wij serveren ze kant-en-klaar.

Wat kunnen we doen voor jou


Product PR
Met een creatieve aanpak die je aankondiging niet verloren laat gaan in de dagelijkse zondvloed van nieuwtjes.


Corporate PR
Samen zorgen we ervoor dat je doelgroep weet wat ze aan jou hebben, waar je goed in bent, waarom ze op jou kunnen rekenen.


Crisis PR
Bewaar het vertrouwen in jouw onderneming door open, correct en snel te communiceren. We zorgen ervoor dat de buitenwereld de situatie begrijpt en aanvaardt.


Lifestyle PR
Om de koopbeslissing van klanten te versnellen. We zorgen op een inventieve manier voor impact op hun interesses en lifestyle.

PR is niet te kloppen

PR zorgt voor klantenbinding
Door zijn objectieve benadering en invloed biedt de pers zekerheid, bevestiging en versterkt het je merk. Dat bindt klanten aan jouw bedrijf en zorgt voor extra leads.

PR vergroot je naamsbekendheid
De pers helpt merken om snel naam te maken bij een selecte doelgroep en versterkt marktleiderschap bij het grote publiek.

PR verhoogt je trafiek
De traditionele media zijn nu ook de online media die vaak doorlinken naar ander nieuws over jou of naar je website. Zo zorgt PR opnieuw voor leads.

Hoe pakken we het aan?

Waarom kies je voor PR

Herkenbaarheid
Journalisten waarderen sterke woordvoerders met interessante en soms scherpe verhalen. Voor bedrijfsleiders kunnen we ook een positioning-strategie uittekenen.

Sterker imago
Je imago is belangrijk om vertrouwen winnen. De pers voegt als externe bron geloofwaardigheid toe en beïnvloedt de perceptie van lezers of kijkers.

Kostenefficiënt
Dankzij het grote bereik van media en de geringe financiële inspanning heeft PR nog steeds de goedkoopste kostprijs per contact in communicatie.

De verhalen heb je
De meeste verhalen komen bovendrijven voor je interne of andere externe communicatie. Maak ze eerst even PR-klaar, en maak dubbel profijt.

Aan de slag?

Je ziet deze manier van werken wel zitten en je wil regelmatiger in de pers?

  Mijn naam

  Mijn e-mailadres

  Onderwerp

  Bericht

  We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, kunnen we uw gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we u mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

  Onze PR-diensten


  Strategie
  Ons team heeft samen ruim 100 jaar PR op de teller. We vertalen je input in een sterk PR-plan met concrete doelen en acties.


  Training
  Om te spreken met de pers moet je een aantal kneepjes aanleren. Na onze mediatraining heb je alles onder de knie.


  Content
  Schrijven voor journalisten is een kunst, ze zijn een beetje allergisch aan marketingblabla. Je pitches en persberichten krijgen bij ons de juiste toon.


  Monitoring
  Haalt je plan de juiste doelstellingen? Met onze clippingrapporten weet je of onze acties de gezochte output behalen.

  News

  04 feb 2021
  Famke Robberechts komt mee aan het hoofd van Factivity

  Famke Robberechts is als managing partner aan boord. Ze komt over van Newsweek België en zal zowel commercieel als operationeel bijdragen aan de groei van Factivity.

  03 jun 2020
  Dieter Landuyt versterkt Factivity

  Factivity pakt uit met de komst van Dieter Landuyt. Dieter heeft ruime journalistieke ervaring en werkte in het verleden voor heel wat mediabedrijven. Met hem aan boord kan Factivity nieuwe markten benaderen en verder groeien .

  28 mei 2020
  Factivity op een internationaal spoor

  Factivity maakt voortaan deel uit van de internationale agentschapsnetwerken Convoy en Enterie.

  07 mei 2020
  Waze aan boord bij Factivity voor PR in België en Luxemburg

  Waze gaat in België en Luxemburg van start met een programma voor influencer- en perscommunicatie, en de navigatieapp rekent voor zijn mediarelaties op de techexpertise en ervaring van Factivity!