Influencer marketing

Laat ook experten over jou praten

De invloedrijke feedback van influencers klinkt authentieker in onze oren want ze spreken uit ondervinding. Door goed met hen samen te werken, creëer je nieuwe manieren om je doelgroepen aan te spreken. Mogelijk zelfs personen die je met geen enkele andere communicatie bereikt.

Wat kunnen we doen voor jou


Strategie
Na een intakegesprek schrijven we jouw influencerplan met selectie, seeding, content en de monitoring van de doelstellingen.


Seeding
We zorgen voor gespreide acties zodat je merk en je producten het hele jaar aandacht krijgen. We regelen leveringen en retours.


Content
We beheren mee de content van de influencers en zorgen ervoor dat ze toegang krijgen tot alle stijlelementen, wanneer nodig.


Monitoring
We meten doorlopend resultaten tegen doelstellingen af en bepalen samen of we het plan moeten bijsturen of uitbreiden.

Influencer marketing is overtuigend

Meer clicks
Influencers linken gemakkelijk met jouw website, waardoor het aantal relevante clicks stijgt.

Meer believers
Omdat influencers authenticiteit toevoegen aan je merk, beïnvloeden ze mee de perceptie ervan en trekt je meer believers aan.

Sneller een koopbeslissing
Je doelpubliek ervaart je communicatie als minder promotioneel en je versnelt koopbeslissingen.

Hoe pakken we het aan?

Waarom kies je voor Influencer Marketing

Aanvulling op PR
Je bereikt doelgroepen die steeds vaker wegblijven van de traditionele media, zoals heel wat millennials.

Meer authenticiteit
Influencers spreken uit ondervinding, ze hebben jouw product of dienst uitgeprobeerd. Heerlijk eerlijk.

Kies zelf je budget
Influencer marketing hoeft geen gat in je marcombudget te slaan. Je kunt klein starten en uitbreiden.

Meer gespreid
Omdat influencers geen nieuws hoeven te maken, is er minder tijdsdruk dan in andere vormen van communicatie.

Aan de slag?

Je ziet deze manier van werken wel zitten en je wil meer believers?

Mijn naam

Mijn e-mailadres

Onderwerp

Bericht

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, kunnen we uw gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we u mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

Influencer marketing


Kleiner, maar relevanter
Influencers zijn door de band genomen kleinere, maar vooral relevante sociale accounts. We worden gemakkelijker beïnvloed door onze peers dan door grote, buitenlandse accounts. In influencer marketing is een groot bereik vaak fictief. Kleinere accounts zijn vaak interessanter voor de doelgroep die we willen bereiken en daarmee verhogen we het engagement.


Je merk, nog authentieker
Bloggers, vloggers, twitteraars… heel wat influencers hebben een dragende stem – online of elders. We volgen gemakkelijker mensen in een gelijkaardige situatie, uit onze directe omgeving of gewoon mensen waar we onze levensstijl aan spiegelen. Hun feedback klinkt authentieker in onze oren want ze spreken uit ondervinding, du vécu. Door met hen samen te werken, creëer je een nieuwe manier om je doelgroep aan te spreken. Mogelijk zelfs een doelgroep die je met geen enkele andere communicatie bereikt.


Minder tijds-, meer merkgebonden
Omdat influencers geen nieuws maken, is er minder tijdsdruk dan in PR. Vaak is influencercommunicatie gedreven door campagnes, wij werken meer aan influencer relations zodat we de influencer lang aan jouw merk kunnen binden.

Blog

03 jun 2020
Dieter Landuyt versterkt Factivity

Factivity pakt uit met de komst van Dieter Landuyt. Dieter heeft ruime journalistieke ervaring en werkte in het verleden voor heel wat mediabedrijven. Met hem aan boord kan Factivity nieuwe markten benaderen en verder groeien .

28 mei 2020
Factivity op een internationaal spoor

Factivity maakt voortaan deel uit van de internationale agentschapsnetwerken Convoy en Enterie.

07 mei 2020
Waze aan boord bij Factivity voor PR in België en Luxemburg

Waze gaat in België en Luxemburg van start met een programma voor influencer- en perscommunicatie, en de navigatieapp rekent voor zijn mediarelaties op de techexpertise en ervaring van Factivity!

10 jan 2020
Factivity trekt ervaren PR-manager Philémon Heutte aan

Topnieuws uit eigen huis: Philémon Heutte vervoegt Factivity. Met een ruime ervaring in lifestyle en gaming PR zal hij Factivity toelaten om verder te groeien in 2020!