Factivity trekt ervaren PR-manager Philémon Heutte aan

Topnieuws uit eigen huis: Philémon Heutte vervoegt de rangen van Factivity. Philémon heeft een ruime ervaring in lifestyle PR, en met name in het gamingsegment. Hij zal Factivity toelaten om nieuwe markten te benaderen en verder te groeien in 2020.

Factivity bevestigde vorig jaar met tal van nieuwe accounts zoals Isabel Group, ML2Grow, MobieTrain en Raccoons. We verheugen ons dan ook met de komst van Philémon. Hij weet van aanpakken en dat past perfect bij een pragmatisch agency zoals het onze. Philémon zal onze huidige klanten adviseren maar met hem zullen we onze expertise ook uitbreiden. In het segment van de gamingstudio’s zullen we voortaan een internationale dienstverlening aanbieden.

Philémon verdiende zijn strepen als persattaché bij het Franse Cosmocover. Hij werkte er voor verschillende ontwikkelaars zoals Devolver Digital, Disney, Namco Bandai, SEGA en Tencent. In 2019 was hij verantwoordelijk voor de internationale persrelaties bij Cronos Interactive, de grootste spelontwikkelaar in België.

In 2020 geeft hij dus toe aan de lokroep van de agencywereld. “Bij Factivity zal ik opnieuw verschillende merken aansturen en ook bijdragen aan de ontwikkeling van het agentschap”, legt Philémon de overstap uit. “Ik zal enerzijds nieuwe kennis in tech opdoen, maar ook mijn expertise in gaming kunnen commercialiseren. Dat is een boeiende uitdaging die ik met handen gegrepen heb.”

Welkom Philémon !