Ambassadorship agency Factivity uit de startblokken!

Factivity is vandaag officieel van start gegaan. Met ons team staan we bedrijven bij met public relations, influencer communications en employee advocacy. Ons agentschap werd opgericht als spin-off van het Gentse Quadrant Communications en we werken voor een tiental klanten uit de technologie-, retail- en logistieke branches.

De recente Digimeter van Imec geeft aan dat we nog altijd traditionele media opzoeken om geïnformeerd te blijven. Dat opent perspectieven voor bedrijven om snel en met een groot publiek te communiceren. Bovendien heeft iedereen in principe evenveel kans om in de pers te geraken, op voorwaarde dat het verhaal relevant is voor hun lezers. Die goede verhalen hebben bedrijven in overvloed, maar ze komen niet altijd bovendrijven. Wij zorgen ervoor dat ze tot bij journalisten, interne en externe ambassadeurs geraken. Zo krijgen organisaties een groter bereik en winnen ze bovendien aan authenticiteit. Het is zaak om het juiste verhaal aan te bieden aan de juiste mensen. Perscommunicatie is maatwerk.

Story digging, onze techniek om goede verhalen op te sporen, zal ook helpen om ‘stories’ te selecteren voor andere ambassadeurs, zoals influencers en werknemers. Zij vullen onze PR-diensten perfect aan omdat ze andere doelgroepen bereiken.

Samen met Quadrant Communications beslisten we om PR te verzelfstandigen in een aparte vennootschap voor een strakkere dienstverlening. We nemen dus een vliegende start met een tiental klanten uit verschillende branches. Daarbij zijn zowel Belgische filialen van multinationals, kmo’s en ook een eenmanszaak. We leveren diensten in België en Luxemburg en hebben een samenwerkingsverband met MCS PR in Nederland onder de naam Check Twice. Het persbericht over onze lancering vind je hier.

Wil jij met PR van start? Stuur ons een mailtje!